arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Informatie

Het Roozenhuys als groepsaccommodatie

(8 t/m 16 pers.)

Luxe en riante (> 1000m3!) groepsaccommodatie (t/m 16 pers.) voor een verwenweekend met vrienden of familie met: sauna, hottub, open haard, grote veranda, megatipitent met grill, grote woonkeuken, eigen tuin, gazon. Sfeervol en landelijk. Meer informatie: Groepsaccommodatie

Nostalgisch herenhuis

Geniet van een prachtig, ruim herenhuis wat nostalgie ademt. Landelijk gelegen, houten vloeren, hoge plafonds en grote ramen. Met uw familie en vrienden fijne gesprekken aan lange tafels, bij de houtgestookte open haard of in het fruitgaardje, ontbijten in de rozentuin of fruitgaardje, samen koken of bakken in “oma’s keuken”, spelletjes in de ontvangstruimte, potje voetbal op het grasveld, kampvuur met grill in of bij de grote tipi-tent, heerlijk met ruime sauna of -optioneel- genieten in een houtgestookte hottub.

2
Heerlijk een paar dagen weg met uw groep vrienden of familie!
In alle rust.....u heeft namelijk de locatie heerlijk voor u alleen.

Omgeving

Haps ligt in Het Land van Cuijk. Dit gebied leent zich uitstekend voor het maken van mooie fiets-/mountainbike tochten. Elke tocht brengt nieuwe verrassingen. U maakt kennis met een grote verscheidenheid van landschappen. Langs de Maas ziet u een prachtig uiterwaardengebied omzoomd door fraaie sleedoorn- en meidoornheggen. Fietsen zijn te huur in de directe omgeving en worden op verzoek naar Het Roozenhuys gebracht.

2a

Bezienswaardigheden

Er zijn veel wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Iets verderop (12 autominuten) is de Mookerheide gelegen; een spectaculair bosgebied.

Haps ligt nabij de oudste stad van Nederland: Nijmegen! Mooie winkelstad met veel historie.

Ook vindt u in de directe omgeving de Kraaijenbergse Plassen; voor een lekkere plons of een heerlijk tochtje met een sloep.

In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes; voor jong en oud. Laat uw wensen weten en wij komen graag met tips!

8